Menu Premium
Loading...

Bayonetta 2 E3 2014 Preview

18/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings is net terug van de E3 en dat betekent natuurlijk hele stapels previews. Doordat het eerste deel van Bayonetta al enige tijd geleden is uitgekomen, waren wij erg blij toen het tweede deel werd aangekondigd. Omdat kijken alleen niet voldoende is, moest er nu uiteraard even gespeeld worden met Bayonetta 2. Dennis en Pascal kregen de eer om de sexy heks te besturen. Hoe dat voelde, zie je in deze Bayonetta 2 E3 2014 Preview!

Waar deel een nog op de PlayStation 3 en Xbox 360 uitkwam, werd al snel bekend dat Bayonetta 2 alleen op de Wii U zou verschijnen. Heel jammer voor fans van het eerste deel die alleen een PlayStation 4 of Xbox One hebben, maar wel een mooie scoop voor Nintendo natuurlijk. Het tweede deel van Bayonetta speelt zich direct af na deel een. De ex-rivale van Bayonetta, Jeanne, beschermt onze heks bij een summoning die niet helemaal goed ging, waardoor haar ziel nu aan de hel toebehoort. Bayonetta, die haar vriendin’s ziel wil redden, trekt naar de berg Fimbulvinter waar Inferno en Paradiso aan elkaar gelinkt zijn. En dat doet ze natuurlijk met heel veel stijl.

Niet heel vreemd natuurlijk als je nagaat dat de maker van Bayonetta, Hideki Kamiya, ook verantwoordelijk was voor het even stijlvolle Devil May Cry. En Hideki staat ook aan het roer van het nieuwe deel, dat later dit jaar uit moet gaan komen. Dus we verwachten natuurlijk spectaculaire gevechten, over-the-top graphics, en heel veel schieten en magie van de altijd sexy Bayonetta.

Dennis en Pascal hebben een hands-on gehad en konden niet wachten om er over te praten, dus dat hebben ze dan ook meteen gedaan. Blijft Bayonetta 2 overeind te midden van al het beursgeweld op de E3? Lijd ze onder het feit dat ze alleen op de Wii U haar kunsten mag vertonen? Ze vertellen het je in deze Bayonetta 2 E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U
Bayonetta 2 E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch