Menu Premium
Loading...

Battletoads Review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Dan wordt je zomaar opeens even terug geslagen naar de 90’s. Zijn het Turtles? Nee, de enige echte Battletoads zijn back in the game! De laatste game is alweer 26 jaar terug. In 1994 was alweer de laatste game uit gekomen namelijk Battletoads Arcade. Voel je je al oud? ;) Koos en Daan zijn de afgelopen dagen met de game aan de slag gegaan en ze zitten klaar om jou te vertellen of deze game hun daadwerkelijk die 90’s feelings heeft terug gegeven in de Battletoads Review.

Heb jij meer iets weg van Rash, Pimple of Zitz?

Dat klinkt natuurlijk niet al te smakelijk. Maar voor degene die nog niet zo bekend zijn met de Battletoads serie gemaakt door Rare. Dit de namen van The Toads. Allemaal hebben ze hun eigen unieke speelstyle. Rash is de class clown van het stel. Tijdens het spelen zul je hem vaak grappen horen maken. Hij is dan wel de kleinste, maar daardoor ook degene die het meeste wendbaar is. Dan hebben we Pimple, de grootste van het stel. Hij is er, zegt niet al teveel, maar staat altijd klaar om uit te barsten tijdens een gevecht . Klinkt herkenbaar hé of niet? En last but not least, hebben we Zitz! De leider van de hele bende. Hij is dan wel stevig gebouwd, maar houdt meer van het slim vechten. Een tactische aanval hier en daar om zijn krachten zoveel mogelijk te besparen.

Old school Battletoads in een nieuw jasje

De vraag is natuurlijk: maar is het gewoon weer hetzelfde of is er ook wat nieuws toegevoegd? Er is zeker nagedacht over wat de game is en wat het in 2020 nog meer kan zijn. Het is namelijk niet meer alleen een Side scrolling Beat em up. Nee dit keer zijn er ook Special Stages aan toegevoegd waardoor er meer variatie  in de game is. Mocht je nou nog meer willen weten, en sterker nog of dat je volgens Daan en Koos de game moet Kopen, uit de budgetbak moet vissen, of beter kan laten slopen, zou ik de Battletoads Review maar even gaan checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch