Menu Premium
Loading...

Battlefield V Single-Player Review: “Minder bruut dan WW2”

13/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je zult vast wel denken, een singleplayer review van Battlefield? Toch zijn er heel veel mensen nog steeds fan van de singleplayer campaigns van shooter games zoals Battlefield en Call of Duty. Helaas had die tweede naam dit jaar geen campaign voor ons in de aanbieding, dus moeten we het maar doen met Battlefield. Ook deze keer hebben onze veteranen Boris en JJ de kans genomen om hiermee aan de slag te gaan. Gelukkig blijken de meningen totaal verschillend te zijn en is er veel ruimte voor een flinke discussie. Ga er maar even goed voor zitten en luister mee naar Battlefield V singleplayer Review.

De meningen verschillen

De heren hebben beiden hun eigen ongezouten mening over de single player mode van Battlefield V. Zo vindt Boris dat de single player echt geen flikker aan is, het is een echt zooitje. JJ aan de andere kant van de tafel vindt deze mening compleet belachelijk. Hij vindt namelijk dat de single-player echt heel erg tof is. JJ heeft daarom ook de campaign helemaal uitgespeeld in een paar dagen tijd omdat hij er maar niet mee kon stoppen. Wat vindt JJ nou dan zo gaaf aan de campaign wat Boris zo verschrikkelijk kut vindt?

Battlefield V doet niet wat hij beloofd had

Als we de woorden van EA mogen geloven dan konden we een echt spektakel verwachten van Battlefield V. Integendeel bleek dit helemaal niet waar te zijn. We konden vrouwelijke ‘heroes’, kinderen en mensen met verschillende huidskleuren verwachten. Want EA wilde afstappen van het standaard Normandië strand. Battlefield V zal vanaf vanaf 15 november beschikbaar zijn voor de mensen met een pre-order en vanaf 20 november zal de standaard editie uitkomen. Ga jij de singleplayer van Battlefield V spelen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch