Menu Premium
Loading...

Battlefield V Multiplayer Review: “Beste multiplayer van het jaar”

13/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ie dan hoor! De grote multiplayer review van Battlefield V! Die singleplayer campaigns in Battlefield zijn wel leuk om even door heen te knallen, maar de multiplayer is toch echt waar iedereen naar uit kijkt als er een nieuwe Battlefield aan zit te komen. Battlefield V komt officieel volgende week pas uit, maar is sinds 9 november al te spelen voor iedereen met early-access. Koos en Boris horen natuurlijk ook bij dit exclusieve clubje en hebben al honderden tanks, vliegtuigen en natuurlijk soldaten kapot geknald. Benieuwd wat de heren te vertellen hebben? Pak maar gauw je helm erbij want het luchtalarm gaat af er is namelijk een review opkomst.

Terug naar de roots

Met Battlefield V heeft DICE ervoor gekozen om de Battlefield-serie weer terug te brengen naar de oorlog waarmee het allemaal begon. In 2002 kwam DICE met hun eerste game in de ondertussen immens populaire Battlefield-serie, Battlefield 1942. De Tweede Wereldoorlog is door de jaren heen vaak gebruikt als decor voor de vetste shooters. Voor liefhebbers van het shooter-genre is de Tweede Wereldoorlog dus zeer bekend terrein. Voor DICE was het met Battlefield V daarom niet het doel om een volledige nieuwe Tweede Wereldoorlog ervaring te brengen, maar om een Battlefield te brengen waar je gezicht van wordt afgeblazen.

Controversie

De reveal trailer van Battlefield V werd op z’n zachtst gezegd niet zo goed ontvangen. De trailer heeft op YouTube ondertussen al bijna 500.000 dislikes weten te verzamelen. Battlefield puristen waren zeker niet te spreken over de rare versie van de Tweede Wereldoorlog die werd getoond. Bionische armen en hectische gameplay zorgden ervoor dat de eerste indruk van Battlefield V zeer teleurstellend was.

Stijgt de multiplayer van Battlefield V boven de controversie uit? Check het in deze review van Koos en Boris!

Battlefield 5 is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch