Menu Premium
Loading...

Battlefield V In-Depth Discussie: “BF heeft een identiteitscrisis”

14/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM, daar is hij dan eindelijk. Het lange wachten is eindelijk voorbij want de Battlefield discussie is er eentje waar je wel even de tijd voor moet nemen. We hebben al een aparte Singleplayer en Multiplayer review gemaakt van de game. Maar voor jullie premium bazen gaan we zeker nog even de diepte in, want je kunt hier nog zoveel meer over zeggen. We hebben even drie eigenwijze bazen aan tafel gezet, die allemaal hun eigen mening hebben over Battlefield. Hopelijk kunnen ze gezamenlijk tot een oordeel komen of misschien gaan ze wel met elkaar op de vuist.

Battlefield Biedt meer dan verwacht

2018 is toch wel echt het jaar geweest waarin mensen het meest hun mond deden open trekken, dit zagen we ook terug tijdens de eerste trailer van Battlefield V. Hierin werden beelden getoond van de tweede wereldoorlog, maar mensen waren hier flink ontevreden mee. Zo werden er beelden vertoond van vrouwen met bionische armen en blauwe gezichtsverf op. Elke persoon die maar een tikkeltje verstand had van de geschiedenis van de tweede wereldoorlog werd hier laaiend over. Toch heeft EA het redelijk goed terug weten te draaien met een uitgebreide singleplayer campaign. De multiplayer daarin tegen doet het ook erg goed en de beelden zien er in ieder geval waanzinnig uit!

De multiplayer laat ons nooit in de steek

Voor de mensen die al jaren lang fan zijn van de Battlefield serie, die weten dat de multiplayer van Battlefield de grootste reden is om dit spel elke keer weer te kopen. Ook dit jaar weet de multiplayer ons weer te overtuigen over het feit dat shooter games zo leuk zijn. Niks voelt beter aan dan met je tank door een map heen rijden en iedereen helemaal naar de klote te schieten. De guns voelen weer geweldig aan en de maps zien er ook prachtig uit. Wat wil je nou nog meer van een Battlefield? Wat vinden jullie van het spel? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch