Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Review

02/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij hebben hem gespeeld en niet zo’n beetje ook! Kogels zijn om onze oren gevlogen en we hebben online even flink wat slachtoffers gemaakt. Veel fans van de battlefield-serie hebben er een jaar lang naar uitgekeken en eindelijk kun je er nu mee aan de slag. Dennis en JJ zijn al een paar dagen aan het spelen om te kijken wat deze game allemaal te bieden heeft. Is Battlefield 4 beter dan het vorige deel? Heeft de singleplayer dit keer een goed verhaal en is de multiplayer nog beter dan de vorige keer? Dennis en JJ gaan je alles vertellen over wat ze op het slagveld hebben meegemaakt in deze Battlefield 4 Review.

De singleplayer van Battlefield 3 kreeg veel kritiek van gamers en de mensen van DICE zijn daarom hard aan de slag gedaan om deze beleving veel beter te maken. Veel mensen zullen zeggen dat Battlefield pas echt tot zijn recht komt in de multiplayer. Online knallen met maximaal vierenzestig mensen op gigantische slagvelden is toch iets waarom de game goed verkoopt. Naast het knallen te voet staat Battlefield er natuurlijk ook om bekend dat je veel met voertuigen aan de slag kunt gaan. Straaljagers, boten en tanks proberen je het leven zuur te maken, als je niet goed oppast.

Dennis en JJ gaan daarnaast ook in op de vraag of je de game nu moet halen op de huidige consoles, of dat je beter even kunt wachten tot de next-gen consoles. Wat ze verder allemaal nog te vertellen hebben, zie je in deze epische review van Battlefield 4. Snel kijken dus!

Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC
Battlefield 4 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch