Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Next-Gen Multiplayer Review

03/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De singleplayer review hebben we al gehad. Voor de multiplayer review van Battlefield 4 hadden we alleen iets meer tijd en de next-gen consoles nodig. Boris en Dennis hebben die tijd genomen en zijn klaar om hun oordeel te vellen. Kijk wat Boris en Dennis van de multiplayer vonden in deze Battlefield 4 Next-Gen Multiplayer Review.

Hoewel Battlefield een singleplayer campagne kent, staat de game vooral bekend als een online multiplayer game. In deze  first-person shooter speelt net als bij voorgaande delen het team-aspect een belangrijke rol. Ook heb je in dit nieuwe deel de mogelijkheid om je naast te voet ook per vliegtuig, helikopter, boot of een ander episch legervoertuig te verplaatsen. De voertuigen zitten er niet voor niks in, want de game bevat gigantische maps. Op de Xbox One, PlayStation 4 en PC kun je deze met 64 man tegelijk te vullen en dat zorgt voor genoeg potentie om legendarische online slagvelden te creëren. Het is natuurlijk de vraag of dit echt allemaal zo soepel werkt en of de servers wel zijn berekend op de hoeveelheid mensen die uit alle hoeken van de wereld online bij elkaar komen om de beste te worden. We hebben op dit vlak al de nodige problemen gezien dit jaar en de vraag is natuurlijk of Electronic Arts niet in dezelfde valkuil gaat vallen.

Vele uren hebben Boris en Dennis doorgebracht op de online slagvelden van Battlefield 4 en ze hebben hierbij goed kunnen kennismaken met het online gedeelte van de game. Hoe Dennis en Boris deze tijd hebben ervaren, vertellen ze jou in deze Battlefield 4 Next-Gen Multiplayer Review.

Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One en PlayStation 4.
Battlefield 4 Multiplayer Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch