Menu Premium
Loading...

Battlefield 4: Naval Strike Review

29/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 4 is nog steeds één van de meest gespeelde online games op dit moment en om dat te vieren komt DICE met een gloednieuw DLC-pakket voor de game, genaamd Naval Strike. Deze keer komt de nadruk zwaar te liggen op de zeeslagen. Dit betekent dat er vier nieuwe maps meekomen met dit DLC-pakket, die logischerwijs veel water bevatten. Naast de vier maps worden er vijf nieuwe wapens, een gloednieuw voertuig en twee gadgets aan toegevoegd. Alsof dat nog niet genoeg is, keert de Titan game-mode terug, dit keer onder de naam Carrier Assault. De hardcore Battlefield-spelers onder jullie kennen deze mode waarschijnlijk wel uit Battlefield 2142. DICE liet laatst op hun website weten dat het gaat om een herinterpretatie van de populaire modus uit Battlefield 2142. In Carrier Assault is het je doel om het oorlogschip van de tegenstanders te vernietigen. Wil je meer weten over deze mode en wat de Boris en Dennis van de nieuwe maps vinden? Check dan de Battlefield 4: Naval Strike review.

De nieuwe DLC voor Battlefield 4 brengt, zoals gezegd, aardig wat content met zich mee, maar de vraag is natuurlijk of Naval Strike ook goed te noemen is. Zitten de maps goed in elkaar? Zijn de nieuwe gadgets en wapens van toegevoegde waarde? Dit zijn allemaal vragen die waarschijnlijk in je naar boven komen voor een eventuele aanschaf van een DLC-pakket. Op deze vragen krijg je antwoord in de Battlefield 4: Naval Strike review.

De release van Battlefield 4: Naval Strike is niet helemaal lekker verlopen. Het DLC-pakket was op de dag van release gewoon verkrijgbaar voor de meeste platformen, maar bezitters van een Xbox One en een PC moesten iets langer wachten op Naval Strike. De DLC is inmiddels wel al verkrijgbaar voor de Xbox One, waardoor PC-bezitters dus nog even moeten wachten. Moeten de PC-gamers nu gaan treuren? Of missen ze eigenlijk niet zoveel? Je hoort het in de Battlefield 4: Naval Strike review.

Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: Electronic Arts
Platform:PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Battlefield 4: Naval Strike Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch