Menu Premium
Loading...

Battlefield 4: China Rising Review

01/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 4 is inmiddels al een goede drie maanden uit en Boris is vanaf begin af aan al flink aan het knallen. Ook al heeft deze game enige kritiek ontvangen na de release, maar dit heeft gamers wereldwijd zeker niet tegen gehouden om flink wat uurtjes te spenderen in zowel de singleplayer als de multiplayer. Onlangs is de eerste Battlefield 4 DLC uitgebracht als losse uitbreiding en als onderdeel van de Premium Pack. Boris heeft plaatsgenomen in de studio om in de Battlefield 4: China Rising Review te vertellen of dit een waardige toevoeging is aan de game.

Het verhaal dat in de Battlefield 4: China Rising DLC duidelijk wordt, is een verhaal van een onderdrukte natie. De Chinesen hebben het onwijs gehad met de constante bemoeienissen van de Amerikanen en ze trekken ten strijde om deze vreemdelingen af te straffen. In deze veldslagen, waar je de kant van zowel China als Amerika kunt kiezen, heb je de beschikking over vier gloedje nieuwe maps, vijf nieuwe wapens, twee nieuwe gadgets en twee nieuwe voertuigen om mee los te gaan. Daarnaast zijn er tien nieuwe assignments te behalen in de DLC en is een goede oude modus terug in de game. Dit is Air Superiority, bekend uit Battlefield 1943.

Wat al deze toevoegingen zijn, legt Boris je natuurlijk haarfijn uit. De vraag blijft natuurlijk wel: is dit waar de Battlefield 4-fans op zitten te wachten? Of moet ontwikkelaar DICE een extra beentje bijzetten om Battlefield 4-liefhebbers in de toekomst echt weg te blazen? Check het hier!

Battlefield 4: China Rising Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch