Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Beta Hands-on

15/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja, we kunnen online gaan knallen met de nieuwe Battlefield 4 beta! Het is tijd om je vrienden te vernederen en virtueel een flinke lading kogels door hun lichaam te schieten. Sinds een week heeft iedereen toegang tot de Battlefield 4 beta en daarom hebben Skate en Pascal alvast een kijkje genomen. Of zij met deze beta enthousiast worden voor de officiële release, zie je in deze Battlefield 4 Beta Hands-on.

Beta’s zijn ervoor gemaakt om de game in een vroeg stadium te testen, zodat er fouten ontdekt kunnen worden. Op deze manier heb jij straks een versie van de game met veel minder bugs. Skate en Pascal hebben op de console alvast een kijkje genomen in de battlefield-wereld van Shanghai, een grote stad met enorm veel hoge gebouwen. Deze gebouwen spelen een grote rol in de tactiek die je kunt gebruiken. Het is namelijk mogelijk om met de lift helemaal naar het dak te gaan, maar je moet wel uitkijken, want zo kan er ook wel eens een gebouw instorten. Battlefield 4 verschijnt heel dicht bij de andere shooter Call of Duty: Ghosts. Alhoewel ze allebei hele verschillende gameplay hebben, worden ze toch regelmatig met elkaar vergeleken. Wie gaat de grootste shooter van het najaar worden?

De Battlefield 4 beta is helaas vandaag afgelopen, maar gelukkig kunnen we al snel aan de slag met de officiële release op 1 november. Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jij van de beta vond en of je de uiteindelijke game gaat halen. Laat dus maar horen in de comments!

Uitgever: Electronic Arts
Ontwikkelaar: EA Dice
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC
Battlefield 4 Beta Hands-on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch