Menu Premium
Loading...

Battlefield 3: End Game Review

23/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste DLC voor Battlefield 3 is verschenen, namelijk: End Game. Skate en JJ zijn een beetje verdrietig door dit feit. Desondanks zijn ze lekker aan de slag gegaan met de nieuwe uitbreiding voor de game. Of deze een waardig einde voor Battlefield 3 is, check je in de Battlefield 3: End Game Review.

Na de succesvolle release van de originele game in oktober 2011 zijn er al vier DLC uitbreidingen verschenen. Back to Karkand was de eerste en verscheen al snel, namelijk in december van hetzelfde jaar van de release. Een half jaar later verscheen de tweede DLC genaamd Close Quarters. Later in 2012 verscheen ook Armored Kill en nog geen drie maanden na deze laatste DLC verscheen ook Aftermath.

Nu is de vijfde DLC hier, namelijk End Game. Deze DLC voegt vier nieuwe maps toe die zich afspelen in vier jaargetijden. Kiasar Railroad speelt zich af in de lente en bevindt zich op en rond een spoorweg. In Nebandan Flats zit je in hartje zomer midden in de woestijn. Operation Riverside bevindt zich langs een rivier tussen de vallende bladeren in de herfst. In de winter speel je in een olieraffinaderij in Sabalan Pipeline. Samen met deze vier nieuwe maps krijg je ook twee nieuwe game modes, zo keren Capture the Flag en Air Superiority terug in Battlefield 3. Daarnaast kun je gebruik maken van een dropship om jouw grondtroepen ondersteuning te bieden. Als laatste ontvang je ook drie nieuwe voertuigen, waaronder de gloednieuwe dirtbikes die perfect zijn voor het nieuwe Capture the Flag.

Ben jij ook nog niet uitgekeken op Battlefield 3 en ben je klaar voor nieuwe DLC? Check dan dezeĀ Battlefield 3: End Game Review of de End Game DLC wat voor jou is.

Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: EA
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

Battlefield 3: End Game Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch