Menu Premium
Loading...

Battlefield 3 Armored Kill Expansion review

05/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 3 komt hard met nog een expansion voor de nu al epische multiplayer genaamd; Armored Kill. Er zijn 4 nieuwe maps, 6 nieuwe voertuigen en een nieuwe mode en Skate en JJ nemen het met je door in deze Battlefield 3 Armored Kill Expansion review.

Battlefield 3 is al een tijdje uit en heeft inmiddels al twee expansion packs voortgebracht. De eerste was ‘Back to Karkand’ waarin vier maps van Battlefield 2 in een nieuw jasje waren gestoken. De tweede was ‘Close Quarters’ en hierin werd er niet meer op wijd uitgebreide vlaktes gevochten maar was de combat iets persoonlijker.

De nieuwe DLC heet Armored Kill en nu is het de beurt aan de tankbazen. Het bevat vier mega grote maps waarvan er één de grootste ooit is van alle Battlefields. Hierin mag je rondscheuren met alle tanks, helikopters, straaljagers en jeeps die er al waren en zijn er zes nieuwe voertuigen bijgekomen waaronder een quad. Daarbij zijn er twintig updates beschikbaar voor nog meer stootkracht.

Naast dit alles is er ook nog een nieuwe mode genaamd Tank Superiority, waarin je met een team van tanks guns-blazing over het slachtveld sjeest voor totale dominantie van de spawn-points. Je kunt ditmaal echter niet zomaar van de ene kant naar de andere kant wandelen, de maps zijn namelijk achterlijk groot. Het is nu de bedoeling handig gebruik te maken van de spawn-points om zo meter voor meter je tegenstander met de grond gelijk te maken.

Er is ook naar de community geluisterd over de variatie van de maps, dus is er voor de liefhebbers nu ook een sneeuw- en nachtmap. Mocht je dit knalfestijn op een Xbox 360 of PC willen spelen zul je nog even geduld moeten hebben, deze update is voor deze platformen pas vanaf 11 september te downloaden. Maar om je nog een beetje in spanning te houden hebben Skate en JJ ’em alvast gespeeld voor de Battlefield 3 Armored Kill Expansion review.

Ontwikkelaar: Dice
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, PC

Battlefield 3 Armored Kill Expansion review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch