Menu Premium
Loading...

BattleCry E3 2014 Preview

17/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is de eerste preview, fresh vanaf de E3 2014 beursvloer! De aankomende week zullen we je elke dag meerdere keren verblijden met verschillende games die allemaal door onze boys in Los Angeles gecheckt zijn. Proef de sfeer van de E3 2014 en luister naar de eerste indrukken van Dennis en Pascal over Battlecry in de BattleCry E3 2014 Preview.

Misschien is de game je door al het E3 2014 geweld een beetje ontgaan en daarom staan Dennis en Pascal even stil bij deze free-to-play titel van Bethesda. Ja, je hoort het goed: een free-to-play game van Bethesda. Het is een trend in gameland om naast je grote AAA-titels ook een free-to-play game uit te brengen en in het geval van Bethesda wordt dit BattleCry.

BattleCry gaat over een strijd tussen de Royal Marines en de Cossacks. Het is chaos, want na een dikke wereldoorlog is buskruit verbannen en worden conflicten alleen nog maar in de arena uitgevochten. BattleCry wordt een multiplayer game die je met 32 man kan spelen, met natuurlijk de mogelijkheid om je karakter te voorzien van verschillende upgrades en je uiterlijk te onderscheiden van de rest. Hierbij kan ook de keuze gemaakt worden tussen klassieke of juist hele moderne wapens en uitrusting.

Ondanks dat BattleCry wordt uitgegeven door Bethesda, wordt deze ontwikkeld door een gloednieuwe studio, namelijk BattleCry Studios. Dat dit een nieuwe studio is, betekent echter niet dat er alleen maar groentjes werken. In tegendeel zelfs, want ex-leden van de teams die werkten aan Dishonored en Half-Life 2 zijn onderdeel van deze nieuwe studio. De studio is nieuw en in 2012 opgericht, maar met een brok ervaring aan boord. Wordt BattleCry een game die ons lang zal vermaken? Dennis en Pascal hebben de game gezien en vertellen er hun eerste indruk over. Kom erachter wat de heren van de free-to-play titel vinden in de ‘Proef de sfeer van de E3 2014 en luister naar de eerste indrukken van Dennis en Pascal over BattleCry in ‘BattleCry E3 2014 Preview’!

Ontwikkelaar: BattleCry Studios
Uitgever: Bethesda
Platform: PC
BattleCry E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch