Menu Premium
Loading...

Batman: Arkham Origins E3 2013 Preview

23/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Martin en Melle hebben zojuist de presentatie van het derde deel uit de Batman-serie achter de rug, genaamd Batman: Arkham Origins. Martin, groot fan van de eerste twee delen, gaat samen met Melle doornemen wat er allemaal nieuw is aan de game in de Batman: Arkham Origins E3 2013 Preview.

In Batman: Arkham Origins heeft Black Mask een hoge geldprijs op het hoofd van Batman gezet. Dit alles speelt zich af tijdens de Kerst, wat betekent dat Bruce Wayne in plaats van lekker Kerstmis te vieren in zijn mansion ouderwets vijanden te lijf moet gaan.

Het combatsysteem in de game is nagenoeg hetzelfde gebleven als de vorige twee delen, met hier en daar wat minor tweaks. Een nieuwe feature is dat je de grappling hook nu kunt gooien en zo het ene object aan het andere kan verbinden. Het is daardoor mogelijk om vijanden van een afstand de lucht in te hijsen, ze tegen elkaar te laten rammen, of door een ton knock-out te laten slaan.

Wat nog meer nieuw is in dit deel, is een meer uitgebreide detective-mode. Batman is in dit nieuwe deel in staat om bepaalde situaties terug te spelen om zo clues te vergaren en verder in de game te kunnen komen. In de demo op de E3 2013 werd een helikopter neergehaald en Batman kan nu, door middel van de nieuwe detective mode, achterhalen door wie en hoe dit is gebeurd.

Daarnaast kent deze Batman: Arkham Origins het grootst aantal villains die we tot nu toe in de games gezien hebben. Denk hierbij aan The Joker, Deadshot, Bane, maar ook The Pinguin schijnt langs te komen.

Check de Batman: Arkham Origins E3 2013 Preview voor meer info over de nieuwe game van Warner Bros.

Ontwikkelaar: Airtight Games
Uitgever: Warner Bros. Interactive Entertainment
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360

Batman: Arkham Origins E3 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch