Menu Premium
Loading...

‘Bar Weinig E3’: Het Gamekings programma voor de ‘E3 2023’

25/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn niet achterlijk. De E3 2023 is gecancelled. Het event is down & out. Gaat volgens ons ook niet meer terugkomen. En dat is kut en klote, maar het hoort bij het leven. Dingen komen en gaan. Dat de E3 als event er niet meer is, wil echter niet zeggen dat de industrie niks meer doet in de maand juni. Want dat doen ze namelijk wel. Er komen in de ‘E3-periode’ een aantal hele grote ‘persconferenties’ voorbij. Events waar grote belangen op het spel staan. De eerste online presentatie, de PlayStation Showcase van afgelopen woensdag, liet meteen zien hoe hongerig gamers nog steeds zijn naar dit soort grote momenten. 2000 mensen keken gelijktijdig op ons Twitch-kanaal naar de presentatie van Sony. De E3 mag dan dood en begraven zijn, de ‘E3-periode’ absoluut niet. En wij voelen exact hetzelfde. Daarom maken we er ook dit jaar een groot feest van. Daar hebben we de organisatoren van de E3 helemaal niet voor nodig.

E3 2023 leeft bij Gamekings gewoon nog steeds keihard

JJ legt in deze video uit wat je gedurende de ‘E3 periode’ als kijker van Gamekings allemaal van ons kunt verwachten. En dat is veel, heel veel. Het overkoepelende thema is ‘Bar Weinig E3’. Een titel die wat ons betreft de lading & insteek van de content perfect dekt. Er is geen E3, maar bij ons wel en we doen dat in een typische laidback Gamekings setting. Want zo staan we in leven. We nemen gamen serieus, maar wel op onze manier. En dat is in een ontspannen sfeer met een drankje erbij en vooral met veel ruimte voor plezier. In deze video doet JJ uit de doeken wat er de komende drie maanden in deze setting gaat gebeuren en op welke platformen je de content kan bekijken.

Meld je aan voor onze Xbox/Starfield watch party

Wil je een keer zelf zo’n conferentie meemaken met gelijkgestemden, dan bieden wij een tof alternatief: De Watch Party. Op zondag 11 juni organiseren we in Blast Galaxy een watch party waarin we samen met jullie, onder het genot van beers & bites de Xbox / Starfield persconferentie bekijken en live in verbinding staan met de studio in Diemen Zuid. Iedereen is welkom, maar Premium leden mogen gratis naar binnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je van tevoren aanmelden via redactie@gamekings.tv. Het wordt inmiddels al lekker druk, dus er kom er gezellig bij. De Watch Party begint om 18:00 uur tot bam!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch