Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De Kerstballen-Lul-Ballen-Eikel Show: Deel 1

08/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Kerstballen-Lul-Ballen-Eikel Show. Hoe komen we in hemelsnaam bij die naam en waar gaat het over? Allereerst, het is maar een naam en een item moet nu eenmaal een naam hebben. Anders vindt Google je nep en dat moet we niet hebben. En dus de Kerstballen-Lul-Ballen-Eikel Show. Het idee voor de naam ontstond vorige week toen een van de stagiaires (we noemen geen namen) beweerde dat vrouwen (of mannen) geen problemen hebben met harige ballen. Dat hebben ze natuurlijk wel en dus leerden we hem het waarom van de gladde balzak met behulp van de slogan van Skate: ‘Ballen, lul, ballen eikel’.  Koppel daar Kerst aan en je hebt de Kerstballen-Lul-Ballen-Eikel Show.

Er ging dit jaar genoeg mis in de gamesindustrie

Waar gaat het over? Heel simpel. Over alles wat kut was dit jaar aan gaming. Natuurlijk hebben we veel items deze maand waarin we de vele mooie dingen die gaming ons dit jaar gebracht heeft, bejubelen. Met passie, liefde en veel vreugde. Maar niet alles was rozengeur en manenschijn dit jaar. En dat aspect dient ook aan bod te komen. Alleen al om ons verdriet, de woede en de frustratie er uit te kunnen gooien. Dat lucht zo lekker op.

De Kerstballen-Lul-Ballen-Eikel Show is een discussie tussen Boris, JJ en Skate (en in deel twee Koos) over de rotzooi, ellende en miscommunicatie die we dit jaar moesten verhapstukken. Denk aan pr-bullshit rond Battlefield 5,  de shitstorm die Fallout 76 heet, de preordermarkt die volledig verrot is, servers die uitvallen, het ontbreken van Sony PlayStation op de aankomende E3, het betalen voor Early Acces, slechte Bloodborne rip-offs, de gefaseerde release van games en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Boris, Skate en JJ zijn aan de tafel gaan zitten en luchten hun hart compleet. Opdat ze heerlijk stressvrij de Kerst in gaan.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch