Menu Premium
Loading...

Balan Wonderworld Let’s Play – Het nieuwe wonderkind van makers Sonic?

10/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maandag stond volledig in het thema van het weer. Heel Nederland stond vast door de hoeveelheid sneeuw die was gevallen. We hadden het meest zieke schema ooit gepland, geen grap. Maar aangezien sommige redactieleden niet in staat waren om naar de redactie te kunnen komen, moesten wij dit schema met een ferme pisboog in de prullenbak dumpen. Soms zit er ook een positief tintje aan een negatief geheel. We konden vanwege het aangepaste schema tijd vrij maken om een Let’s Play voor jullie op te nemen. En welke vette game hebben wij voor jullie uitgekozen? Een heel vette Resident Evil demo? Misschien een Persona 5 Strikers Let’s Play? Nee… het is Balan Wonderworld… Benieuwd naar hoe Jelle en Daan reageerden op deze game? Daar kom je achter in de Balan Wonderworld Let’s Play.

Zegt Sonic je iets…

Het zal je bijna verbazen, maar niet iedereen kent Balan Wonderworld. Wat niet vreemd is, want het is gemaakt door een nieuwe studio. Voor de mensen die niet weten waar de game om draait, is het heel simpel uit te leggen. Jij kunt door middel van verschillende kostuums verschillende abilities uitvoeren. Met de een word je een stuk langer en kan je gebieden bereiken die eerder onbereikbaar waren. En bij de ander kan jij als een draak vuurspuwen om al jouw vijanden te verslinden. O ja je kan ook een veranderen in een big en op jouw tegenstanders springen, wat altijd leuk is natuurlijk.

Een legendarische game door een legendarische maker?

Balan Wonderworld komt uit het brein van onder andere Yuji Naka en Naoto Ohshima. En dat zijn de makers van Sonic the Hedgehog. Weten zij met Balan Wonderworld net zo’n legendarische game, en character neer te zetten als met Sonic the Hedgehog? Jelle en Daan nemen alvast een voorproefje om te kijken of er potentie in deze titel zit. Het is de Balan Wonderworld Let’s Play. En geloof ons, dit gaat een spraakmakende Let’s Play worden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch