Menu Premium
Loading...

Babylon’s Fall Preview: “Nieuwste kunststukje van Platinum Games?”

24/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maand zijn er veel games uitgekomen. Denk aan GTA Trilogy, Call of Duty Vanguard en de multiplayer van Halo Infinite. Dan kan het zo maar zijn dat we een pareltje vergeten. We hebben immers maar twee handen om te spelen. En het lukt nog steeds niet twee games tegelijk te testen. Maar Skate heeft iets interessants gespot en gespeeld. Een preview code van een voor sommige onbekende game. We hebben het hier over Babylon’s Fall. Van een van zijn favoriete developers, Platinum Games. Daarom vind hij het tijd voor een preview. Want is het vet? Hoe speelt het en hoe zien de graphics eruit? En natuurlijk, waar gaat het over. Je gaat het allemaal zien en horen in de preview van Babylon’s Fall.

De geschiedenis herbeleven met de Ziggurat in Babylon’s Fall

In de geschiedenis van ons menselijke bestaan komen verschillende mythische onderwerpen voorbij. In deze game zit er een. Het draait namelijk om Babylon’s Fall. Je kent het verhaal misschien wel uit de bijbel. De toren van Babel in het oude Babylon. De Sumeriërs noemde dat de Ziggurat. En die befaamde toren ga jij in de game binnen. Voelde Skate de historie tijdens de speelsessie? Kwam de sfeer van het verleden wat naar voren? Of is het puur een kapstok voor een action adventure en merk je er verder weinig van? Hoe is verhaal verwerkt in de gameplay. Zie je het terug in de  wapens en outfits? En hoe zit het verder in de sfeer?

Kijken we uit naar de game of valt dit tussen wal en schip

Daarnaast is natuurlijk de vraag of het lekker speelt. Kijken we hiernaar uit? Skate houdt van het werk van Platinum Games. Lijkt de gameplay op andere delen uit hun oeuvre? Kent het een beetje dezelfde gameplay als NieR en Bayonetta? Of is het echt volledig anders? Voelt de game tenslotte af? Of kan het gewoon zo uitkomen? Je ziet en hoort al deze kwesties voorbij komen in de preview van Babylon’s Fall.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch