Menu Premium
Loading...

Studio Dim Sum: De Asia Roadtrip is begonnen

26/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het is tijd voor het eerste Azië Journaal! De Asia Roadtrip 2018 is officieel begonnen! Voor wie de afgelopen tijd onder een steen gelegen heeft: Boris, Jelle, Koos en Daan zijn op dit moment in Azië om daar anderhalve week lang toffe content te maken. In de eerdere updates spraken de heren over de TGS, de presentatoren en natuurlijk de toffe Premium content die op jullie te wachten staat. Hierna heeft JJ, met of zonder de hoofdrolspelers van de Gamekings Asia Roadtrip, jullie van updates voorzien. In deze week van de Gamekings Asia Roadtrip gaat JJ samen met de schaars aanwezige overige Gamekings jullie verblijden met toffe content. Check nu dit Studio Dim Sum: De Asia Roadtrip is begonnen!

Gekte in Taiwan

De grappen en grollen om Koos zijn angst voor spinnen en Daans onervarenheid hebben inmiddels plaatsgemaakt voor serieuze info. In de Azië gaat het op dit moment helemaal los, maar hier in de studio is nog altijd plaats voor verdieping. Hoofdredacteur JJ is verantwoordelijk voor het logistieke reilen en zeilen in Azië. Een moeilijke taak, zeker gezien de losbandigheid van de vier man sterke Gamekings Asia-crew. Zijn rol als ‘guide’ maakt dat hij als geen ander weet wat de heren te wachten staat in Taiwan.

Stem hier op de Goodie Challenge, wie heeft er gewonnen? Team Rookie of Team Veteraan…

Benieuwd wat de heren zoal bespreken in dit eerste Azië Journaal? Check nu Studio Dim Sum: De Asia Roadtrip is begonnen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch