Menu Premium
Loading...

Awesomenauts Assemble! Review

06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven en Melle zijn de Gamekings studio ingedoken. Zij hebben zich namelijk verdiept in een nieuwe PlayStation 4 titel, namelijk Awesomenauts Assemble!. Wat is er nieuw en is de game nog net zo leuk als het origineel? Steven en Melle hebben het voor deze Awesomenauts Assemble! review gecheckt.

Je zult vast wel eens gehoord hebben van Awesomenauts. Twee jaar geleden kwam namelijk de game al uit via Steam voor de PC en Mac OS en ook verscheen de game op de PlayStation 3 en Xbox 360. De game is destijds ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar Ronimo Games, ook bekend van ‘De Blob’ en natuurlijk Swords and Soldiers. De port naar PlayStation 4 is echter gedaan door Abstraction Studios, ook Nederlands, die eerder Angry Birds en Hotline Miami naar andere platformen geport hebben. Of we als Nederlanders trots moeten zijn op deze game van eigen bodem zal moeten blijken uit de review van Steven en Melle.

Awesomenauts Assemble! is een zogeheten MOBA-game wat staat voor multiplayer online battle arena. Bekende games uit dit genre zijn League of Legends en Dota. In een multiplayer online battle arena is het zo dat verschillende kleine teams van drie of vier personen een enkel karakter besturen. Vaak bestaan er twee of meerdere teams die elkaar op strategische wijze moeten verslaan. Awesomenauts Assemble! is dus ook zo’n game. Strategie-expert Steven en natuurlijk liefhebber Melle hebben hier wel wat over te vertellen. Samen hebben zij daarom hun krachten gebundeld om een oordeel te vellen over deze nieuwe PlayStation 4 titel.

Heb jij twee jaar geleden al Awesomenauts gespeeld en vond je dit awesome? Of ben je benieuwd geworden of de content van de game vernieuwend genoeg is om de game nu op de PlayStation 4 aan te schaffen? Wacht dan niet langer en laat je bijpraten door Steven en Melle in deze Awesomenauts Assemble! review.

Ontwikkelaar: Ronimo Games en Abstraction Studios
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 4

Awesomenauts Assemble! Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch