Menu Premium
Loading...

Koos, Boris en Kevin op bezoek in de retro hemel: Awesome Space

13/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Retro Week hebben we niet alleen maar items vanuit de studio. We hebben uiteraard het Blast Galaxy item al gehad afgelopen weekend en nu is het tijd voor een bezoekje aan Awesome Space. Een ruimte met ontzettend veel retro spullen. Van arcade kasten tot oude consoles en TV’s. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het liggen. Boris, Koos en Kevin nemen daar vandaag een kijkje in: Koos, Boris en Kevin op bezoek in de retro hemel: Awesome Space.

Awesome Space heeft alles wat je hartje begeert als retro game nerd

Awesome Space is de perfecte plaats voor de echte retro game nerds. Bijna alles wat je kan bedenken op het gebied van retro gaming is daar wel te vinden. Het is eigenlijk een museum van retro games en dan niet in de traditionele zin van het woord. Hier mag je letterlijk alles aanraken, mee spelen en zelfs experimenteren. Genoeg te beleven dus! Ook geven ze je de mogelijkheid om lid te worden, waarmee je 24/7 toegang krijgt tot het pand en zolang met al deze retro spullen kan spelen als je wilt.

Hoe ziet het er daar dan echt uit? Hebben ze echt alles wat betreft retro? En wat vinden de drie heren ervan? Dat hoor je allemaal in dit item. Zijn jullie geïnteresseerd in een bezoekje aan bijvoorbeeld een ‘museum’ als Awesome Space? Of zelfs geïnteresseerd in een lidmaatschap? Laat het vooral even weten in de comments!

Voor het item hebben de mannen van Awesome Space drie verschillende vette items uitgezocht om aan Boris, Koos en Kevin te showen. Benieuwd welke bijzondere voorwerpen dit zijn? Of de mannen hun jeugd herleven met alle spullen die ze daar vinden? En wat ze daar voor de rest nog tegenkomen? Kijk dan snel: ‘Koos, Boris en Kevin op bezoek in de retro hemel: Awesome Space.’

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch