Menu Premium
Loading...

Avowed Preview – Best of GKE3 2024

13/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI en Philips Hue. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI en Philips Hue hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

De presentaties van de afgelopen dagen tijdens de ‘E3’ hebben veel, heel veel games laten zien. Zoveel dat het voor gamers mogelijk lastig is om de bomen door het bos te zien. Daarom hebben wij onze toppers uit het aanbod gepikt. De titels die op ons het meeste indruk maakten en die we het liefst gisteren al zouden hebben gespeeld. We focussen ons daarbij op de grote titels, de Triple A producties. De parels onder de indie-titels komen volgende week aan bod. De derde game die we gaan checken, is Avowed. Een RPG gemaakt door Obisidian die we hoog op het verlanglijstje hebben staan. Omdat de developer toffe shit maakt. De beelden van de vorige trailer brachten ons echter een beetje aan het twijfelen. Die zagen er niet sterk uit. Hoe is ons gevoel nu? Dit is de Avowed preview.

Avowed preview: Weet Obsidian de vieze smaak van de laatste trailer weg te spoelen?

Zoals we in de eerste alinea aangaven, bevielen de beelden van die op Xbox Showcase van vorig jaar werden getoond, ons niet echt. Graphics waren niet top notch en het kleurgebruik in de game stoorde ons ook wat. Hoe zat dat nu. Wisten de nieuwe trailer en de deep dive die later werd uitgezonden ons wel te overtuigen. Was Avowed nu wel de game geworden die we van Obsidian willen hebben? Het antwoord krijg je in deze video.

Wordt dit net zo vet als The Outer Worlds?

Avowed vindt plaats in de Living Lands, een deel van de wereld van Eora. De Living Lands in het spel beschikken over een breed scala aan locaties, variërend van levendige, weelderige bossen tot aan rotsachtige woestijnen en grote grotten en valleien. Als speler neem je de controle over van een gezant van het Aedyr-rijk, die is toegewezen aan de Living Lands om een ??mysterieuze plaag te onderzoeken. De game kent een releasedatum van 12 november.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch