Menu Premium
Loading...

Een avontuur in Londen met Dirty Bomb

01/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly, Jelle en Emiel zijn naar het prachtige Londen gegaan voor een Hands-on met Dirty Bomb. In Londen valt natuurlijk van alles te beleven. Het is alleen de vraag of alles wel goed geregeld is. Zou het allemaal goed zijn gegaan? Zijn ze overal op tijd? Is de game vet? Je ziet het in Een avontuur in Londen met Dirty Bomb!

Dirty Bomb is een nieuwe online free-to-play first-person shooter ontwikkeld door Splash Damage, die we kennen van onder meer Wolfenstein: Enemy Territory en hun meest recente titel Brink.

Dirty Bomb speelt zich af in de nabije toekomst. Nadat een mysterieuze bom is afgegaan in Londen, moesten de bewoners de stad verlaten. Doordat iedereen in een rap tempo de stad moest verlaten zijn er een hoop bezittingen achter gebleven waaronder geld en data. Waar rijkdom te vinden is, heb je scavengers, en dus zijn alle PMC’s, en hun ingehuurde mercenaries rond deze tijd in Londen te vinden. Deze mercs komen uit tientallen verschillende landen en ze houden van twee dingen: Knallen en een flinke bom duiten verdienen. De game bevindt zich momenteel in een closed beta fase, waarvoor je je op kunt geven via deze link.

Ben jij benieuwd naar deze game? Wat vindt je zelf van Free to play games, en speel je ze zelf? Laat het weten in de comments!

Hands-on met Dirty Bomb

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch