Menu Premium
Loading...

Avengers: Infinity War Review: “De climax van 10 jaar Marvel”

26/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gister hebben we het al uitgebreid gehad over de huidige stand van zaken in de MCU (Marvel Cinematic Universe). Koos en Jelle hebben in een uitgebreide terugblik naar alle films gekeken, die in verband staan met de infinity stones story line. Dus mocht je die nog niet hebben gezien dan kan je daar je geheugen mee opfrissen. Want dit is een film die je vanaf het begin vastgrijpt en niet meer los laat. Tot aan de laatste end credits scene toe, wordt je beschoten met Marvel madness. Dus zorg dat je up to dated bent. Maar goed, hier zullen de heren uitgebreid over los gaan. Zij zijn samen met bijna de hele redactie en enkele Gamekings community members naar deze film geweest. Voor-en nabeschouwing, plus een uitgebreide review. Zit je er klaar voor? Check dan maar snel Avengers: Infinity War Review: “De climax van 10 jaar Marvel”!

NO SPOILERS!

Zoals de tekst hierboven al aangeeft. Is het ten strengste verboden om spoilers los te laten in de comments. Dit is een van de films die van begin tot eind, extreem spoiler gevoelig is. In het review gedeelte van dit item geven wij duidelijk aan wanneer Koos en Jelle in spoiler territorium gaan treden, zodat iedereen het item kan bekijken zonder verdere plot stukken van het verhaal te weten. Een film waar zolang opgewacht is, mag niet worden verpest door iemand. #ThanosDemandsYourSilence

Meer dan 60 Characters in Avengers: Infinity War

Bijna iedereen van de Marvel Cinematic Universe heeft een plekje gekregen in Avengers: Infinity War. Van Doctor Strange tot Iron Man, en zelfs Star-Lord laat zijn gezicht zien in de film. Maar zitten er niet te veel characters in de film? Wordt het niet te rommelig? Krijgt elke hero genoeg tijd om zich te laten zien? Of is alles perfect in balans? Laat vooral weten hoe jij erover denkt in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch