Menu Premium
Loading...

Avatar: Frontiers of Pandora: ‘Far Cry met blauwe wezens’

02/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Avatar: Frontiers of Pandora is een action adventure in het bekende universum van filmmaker James Camaron. Ubisoft is bezig met een open wereld game (ja duh, het is en blijft Ubisoft) die zich afspeelt in dat universum, maar geen letterlijke kopie van de hitfilms is. Het spel wordt ontwikkeld door Massive Entertainment en moet op 7 december 2023 verschijnen voor de PS5, Xbox Series X/S en de PC. We zeggen hier bewust ‘moet’, want de game is al een aantal keer uitgesteld. Jasper kreeg de kans om van achter zijn eigen PC een aantal uur de game te spelen. Wat vond hij van dit avontuur vol Nav’i? Wat voor soort gameplay kunnen we verwachten en is het spel klaar voor launch? Je ziet en hoort het in de Avatar: Frontiers of Pandora preview.

Avatar: Frontiers of Pandora preview: Losjes verbonden met de films

Jij gaat in de nieuwe Avatar game een Na’vi-wees spelen die opgevoed en getraind is als soldaat door de RDA. Wat feitelijk de vijand van zijn eigen volk is. Als je vijftien jaar later wakker wordt in een verlaten faciliteit, moet je reizen naar de westelijke grens. Om precies naar de regio Pandora, waar de oorsprong van de (lokale) Na’vi rust. Er is een opstand waarbij Na’vi moeten vechten tegen de RDA, zodat hun wereld behouden blijft. En jij hebt dus relaties met beide kanten. Wat ga je doen? De verhaallijn is verbonden met de eerdere Avatar films, maar is dus echt een op zichzelf staand spel.

Is dit meer dan een film-game?

Wat was de ervaring van Jasper? Waar leek de game op? Was het echt iets nieuws voor Ubisoft of een soort van Far Cry in een oerwoud? En films en games? Het is al lang niet meer alleen negativiteit. Hoe zit het met deze game? Je krijgt het antwoord in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch