Menu Premium
Loading...

Techkings over de Atari VCS, HTC Vive Pro en HDMI Anti-Aliasing

22/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag in Techkings gaan we het weer eens lekker hebben over hardware nieuws! En wel echte gaming hardware. Wat dacht je van een HDMI kabel die anti-aliasing toevoegt in de kabel zelf! Klinkt best tof. Maar werkt het? Of de reveal van de Atari VCS console met maar liefst twee unieke controllers. Of de release date van de HTC Vive Pro virtual reality headset? Dit en meer nieuws wordt doorgenomen door onze huistechies Koos en Kevin. Kijk nu naar: Techkings over de Atari VCS, HTC Vive Pro en HDMI Anti-Aliasing.

Naam van de nieuwe console van Atari is de Atari VCS

Voorheen stond de nieuwe retro console van Atari alleen bekend als de Ataribox. Maar dat was eigenlijk een beetje een door de media verzonnen naam omdat er geen officiele titel was. Die is er nu wel. En het is geworden, drumroffel, de Atari Video Computer System. Er is nog weinig bekend over deze nieuwe console en pas in april komen ze met een releasedatum. Tot die tijd moeten we het doen met de nieuwe afbeeldingen van de controllerprototypes. Waar we een ouderwetse joystick en een Xbox-stijl controller ontwaren. Wat vinden Kevin en Koos ervan?

De HTC Vive Pro virtual reality headset komt uit in april en kost maar liefst 879 euro. Tijdens de afgelopen CES werd deze nieuwe versie aangekondigd. De virtual reality bril heeft een resolutie van een whopping 2880×1600 en de koptelefoon is ingebouwd in de headset. Er zijn ook twee noise canceling microfoons toegevoegd en twee camera’s aan de voorkant. Dat betekent dat er basale handtracking mogelijk is zonder externe camera’s.

Dan de Marseille mCable. Die biedt anti-aliasing in de kabel zelf. Dat vergt dus minder van je stevig blazende processor. Waar je normaal een HDMI kabel uit de budgetbak vist, gaat dit geintje je tussen de 120 en 150 knaken kosten. Is de kabel de forse prijs waard? Koos en Kevin gaan het bekijken. De techfans komen dus weer prma aan hun trekken in deze nieuwe editie van Techkings over de Atari VCS, HTC Vive Pro en HDMI Anti-Aliasing.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch