Menu Premium
Loading...

Asus ZenFone Max Pro M1 Review: “Telefoon met een giga batterij”

08/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo, de dinsdag is alweer bijna voorbij. Deze week is het weer tijd om iets anders dan een game te reviewen. We hebben de nieuwe Asus ZenFone Max Pro M1 binnen gekregen op de redactie en natuurlijk zijn Boris en Emiel erg benieuwd naar wat deze telefoon nu te bieden heeft. In het verleden is er al een review geweest van de vorige ZenFone, vandaag gaan Boris en Emiel even bespreken wat dit beest in huis heeft. Ben jij nou ook zo benieuwd wat deze nieuwe ZenFone allemaal te bieden heeft? Blijf dan lekker kijken naar Asus ZenFone Max Pro M1 Review: “Telefoon met een giga batterij”.

Is de ZenFone een koopje of weggegooid geld?

Er zijn op dit moment twee verschillende modellen van de telefoon beschikbaar op de markt. De eerste heeft drie gigabyte aan werkgeheugen en een opslag van 32GB. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit een wat sneller model, met een werkgeheugen van 4GB en 64GB memory. De telefoon begint bij een mooie goedkope prijs van 153 euro of 229 euro voor de snellere versie. Dit zijn mooie prijzen voor een goeie telefoon. Het is natuurlijk geen Apple of Samsung, waar je voornamelijk voor het merk betaalt, maar het is het zeker waard om een kijkje te nemen.

Asus komt met een gigantische batterij

De ZenFone beschikt over een flinke batterij, eentje van maar liefst 5.000 (!) MmAh. De batterij zou binnen drie uur volledig opgeladen moeten zijn. Dit zou voor de echte social media lovers wel een oplossing moeten zijn om de hele dag met hun telefoon te kunnen doen. Het is trouwens ook mogelijk om twee simkaarten tegelijkertijd in deze telefoon te gebruiken, voor de mensen die gewoon altijd connected moeten blijven. Ben je nog niet helemaal overtuigd of deze telefoon het waard is voor je of niet? Blijf dan lekker kijken naar deze Asus ZenFone Max Pro M1 Review: “Telefoon met een giga batterij”.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch