Menu Premium
Loading...

ASUS ZenFone 4 Review: Boris zijn nieuwste ontdekking

31/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo nu en dan reviewen we naast games, films en series ook hardware op Gamekings.tv. Met het terugkeren van Techkings hebben we velen tech-liefhebbers een groot plezier gedaan. In dit item worden niet de laatste nieuwtjes uit techland besproken. In plaats daarvan komen we met een ouderwetse hardware review. Boris is aan de slag gegaan met de ASUS ZenFone 4. Samen met Koos gaat hij de nieuwste smartphone van ASUS onder de loep nemen. De laatste weken hebben we het naar aanleiding van de iPhone X-aankondiging vaak gehad over smartphones. Voor volgende week staat er wederom een groot Premium item op de planning, waar de huidige status van goedkope telefoons wordt besproken. Check voor nu deze ASUS ZenFone 4 Review: Boris zijn nieuwste ontdekking!

Boris is te spreken over de ASUS ZenFone 4

De aankondiging van Apple’s iPhone X heeft de laatste weken een hoop stof doen opwaaien. Velen, waaronder Boris, blijven zich verbazen over de massale omarming van extreem dure telefoons. De prijsperceptie van de doelgroep is de laatste jaren spectaculair gestegen getuige de nog altijd goede verkoopcijfers van de Apple iPhone. Ook de Android-markt kent echter met telefoons als de Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8 en de nieuwe Pixel 2 (XL) adviesprijzen van boven de €800. Tegelijkertijd ontwikkelt de low buget markt zich spectaculair en komen er steeds meer prijsvechters vanuit China naar de Europese markt. In dit item bespreken Boris en Koos zoals gezegd de ASUS ZenFone 4. Verder kunnen de heren het niet laten wat hersenspinsels over de huidige smartphonemarkt te bezigen.

Welke telefoon hebben jullie momenteel in je bezit? Snappen jullie de stijgende prijsperceptie onder de doelgroep? Laat je horen in de comments onder deze ASUS ZenFone 4 Review: Boris zijn nieuwste ontdekking!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch