Menu Premium
Loading...

ASUS ROG Flow Z13: ‘Is dit hét antwoord op Microsoft’s Surface’

09/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Intel & Asus ROG. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Intel en Asus ROG hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Zoals je weet houden we op de redactie nogal van wrede hardware. Partners zoals Logitech G, MSI, LG en ROG sturen ons regelmatig de nieuwste snufjes toe. En dat vinden helemaal niet erg. In dit item checken we de ASUS ROG Flow Z13. Een zeer compacte laptop, of moeten we tablet zeggen, die we al tegen kwamen tijdens de ROG presentatie op de CES. En toen leek het ons wel wat. Inmiddels heb je de laptop al in een aantal video’s zoals het GK Journaal voorbij zien komen. Maar Koos was de gelukkige die het kleinood een week lang mee naar huis mocht nemen om hem (of is het haar) onder handen te nemen. In deze video ga je zien en horen wat hij van de ASUS ROG Flow Z13 vond.

Is de Asus ROG Flow Z13 nu een laptop of een tablet?

Als je natuurlijk onze PC Master Race serie volgt, dan weet je dat we PC gaming op de voet volgen. De PC is inmiddels bij de meerderheid het preferred platform als het gaat om het spelen van games. Koos heeft de laptop mee genomen en legt aan Jelle uit wat zijn bevindingen waren. Hoe was zijn ervaring? Heeft hij er ook een beetje op kunnen gamen? Want dat is een perk die de Flow Z13 heeft boven de Surface van Microsoft. En dan raken we aan het belangrijkste punt, is deze laptop een goed antwoord van ROG op de Surface tablet van Microsoft?

Een dikke Intel i9-12900H processor

Natuurlijk draait veel bij een laptop om de specs. Wat er aan boord is. Nu, dat lijkt wel goed te zitten met een RTX 3050TI videokaart en een Intel® Core™ i9-12900H processor onder de kap. Wat kan je allemaal met deze kracht. En wat gebeurd er als je er de RX Mobile dock aanhangt. Je gaat en het allemaal zien en horen in deze video over de ASUS ROG Flow Z13.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch