Menu Premium
Loading...

Astral Chain Review: kopen, budgetbak of slopen?

04/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate heeft een Switch! Astral Chain kwam afgelopen weekend uit en dit was voor Skate eindelijk reden genoeg om en Nintendo Switch in huis te halen. JJ zit tijdens deze review naast Skate. Niet omdat hij een genre-kenner is, maar omdat hij een Nintendo Switch-liefhebber is. Skate heeft de game kapot gespeeld en kan je daarom ook vertellen of de game het spelen waard is.

Legion in Astral Chain

Oftewel, de veroorzaker van het RPG-element in Astral Chain. De game is gemaakt door Platinum Games, de makers van onder meer Bayonetta, Nier: Automata en Vanquish. Het kan getypeerd worden als een action-adventure game met dus wat RPG-elementen erin verstopt. Jij speelt als een Neuron-officier en hebt de mogelijkheid om de Legion op te roepen. Als je deze oproept, wordt je in de game verbonden met deze Legion door middel van een ketting. Deze Legion kun je naar eigen smaak aanpassen. Ze zijn er in verschillende vormen en met verschillende vaardigheden die gecombineerd kunnen worden met elkaar.

De wereld van ‘The Ark’

Dit is namelijk de belangrijkste wereld waarin zo’n beetje alles plaatsvindt. Het doel is om als een Neuron-officier als een soort Sherlock Holmes door de wereld heen te denderen en mysteries op te lossen. Dit doe je door de wereld te onderzoeken. Met de hulp van MPC’s in de wereld kun je dichterbij de oplossing komen, waardoor de wereld net wat meer tot leven komt. Mensen die van puzzels houden zullen hun hard in deze game dus kunnen opstrijken. Desalniettemin zit er vooral veel actie in om de mensen die daarvan houden ook tevreden te stellen. Er wordt namelijk zat gevochten en gestreden.

Heb jij de vorige games van Platinum Games gespeeld? Ben jij van plan deze game voor de Switch te kopen of sla je hem over. Heb je de game al gespeeld afgelopen weekend? Zo ja, deel je mening hieronder of laat zien wat je verwacht van de game.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch