Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity E3 2014 Preview

19/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

David en Pascal zijn er even bij gaan zitten, want zij hebben net een presentatie gehad van Assassin’s Creed Unity. Vooral David, de grootste Assasin’s Creed fan van de redactie, kon niet wachten om meer te zien van deze game. Assassin’s Creed Unity is namelijk de game waar David het meest naar uitkeek deze E3 2014. Nu is het natuurlijk de vraag of deze titel ook aan zijn verwachtingen voldoet. Of Assassin’s Creed Unity een beetje in de smaak is gevallen bij de heren, zie je in deze Assassin’s Creed Unity E3 2014 Preview.

De Assassin’s Creed serie neemt ons al jaren mee op epische reizen door verschillende delen van de wereld. Zo zijn we al naar Rome, Amerika en Venetië geweest en mogen we ditmaal Frankrijk ontdekken. De game speelt zich af in het jaar 1789 in Parijs, waar de Franse revolutie in volle gang is. Jij speelt als sluipmoordenaar Arno die de opstandelingen bijstaat en de machtige bewindvoerders van hun troon probeert te stoten. Naast de singleplayer is het nu ook mogelijk om co-op te spelen. Met maximaal vier vrienden kun je op pad in de wereld van Assassin’s Creed Unity. Als jij wilt weten wat Pascal en David gezien hebben in de presentatie van Assassin’s Creed Unity dat zie je natuurlijk hier.

Pascal en David hebben de game gezien en laten je in deze preview weten of Assassin’s Creed Unity een beetje in de smaak is gevallen. Het duurt nog wel even voordat we de straten van Parijs onveilig kunnen maken, want Assassin’s Creed Unity komt pas in de herfst uit. De game zal uitkomen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Kan jij niet wachten om terug in de geschiedenis te duiken en met het verhaal van Arno aan de slag te gaan? Check dan deze Assassin’s Creed Unity E3 2014 Preview om te zien wat Pascal en diehard Assassin’s Creed fan David van deze game verwachten.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One
Assassin's Creed Unity E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch