Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Origins Preview

03/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar nadert met rasse schreden en dus kunnen we ons gaan opmaken voor een hoop toffe games. Een van de titels die door velen wordt gezien als dé game van het jaar, is Assassin’s Creed Origins. Na een jaar zonder Assassin’s Creed zijn de verwachtingen voor de Ubisoft-game hooggespannen. De serie zat immers in een negatieve spiraal. Dit kwam in zowel de kwaliteit van de games als in de verkoopcijfers tot uiting. De chagrijn onder de community naar aanleiding van het fiasco rondom de release van Assassin’s Creed Unity ligt eveneens nog vers in ons geheugen. Na het redelijk ontvangen Assassin’s Creed Syndicate stak Ubisoft de hand in eigen boezem. De uitgever erkende dat de serie een pauze nodig had en dat men diende na te denken over de toekomst van de zo populaire franchise. Dit najaar keert de serie dus terug met Origins en Shelly heeft de game al mogen spelen. Benieuwd naar haar bevindingen? Check nu deze Assassin’s Creed Origins Preview.

Assassin’s Creed is terug van weggeweest

Shelly was als groot Assassin’s Creed-fan blij dat ze de game al even mocht spelen. De game komt eind oktober uit en dus duurt het niet lang meer voordat fans ermee aan de slag mogen. Zoals gezegd staat de druk er flink op. De Assassin’s Creed-franchise kent een roerige cyclus. De eerste game was in commercieel opzicht een succes, maar werd door de media bekritiseerd. Assassin’s Creed 2 werd daarentegen massaal omarmd. Hierna kwam Ubisoft met Brotherhood en Revelations, die een (bescheiden) succes waren. Het derde deel viel volgens velen weer behoorlijk tegen. De stap naar de nieuwe generatie consoles begon veelbelovend met Assassin’s Creed 4: Black Flag, maar bij het daaropvolgende Unity sloeg de vlam in de pan. Gamers waren furieus over de gebrekkige technische kwaliteit. Toen de verkoop van Assassin’s Creed Syndicate tegenviel, trok Ubisoft aan de noodrem.

Deze Assassin’s Creed: Origins moet de serie haar status weer in ere herstellen. Shelly haar speelsessie was niet heel lang, maar ze heeft desalniettemin een goede indruk kunnen krijgen. Benieuwd naar wat ze te vertellen heeft over deze nieuwe titel? Check dan nu deze Assassin’s Creed Origins Preview!

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch