Menu Premium
Loading...

The Best of E3 2018: Preview Assassin’s Creed: Odyssey

13/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed is terug! Een jaar te vroeg eigenlijk, Ubisoft zou maar één Assassin’s Creed game per twee jaar gaan uitbrengen. Zo konden ze zich vol concentreren op de nieuwe game. Blijkbaar zijn ze van dit credo afgestapt want Assassin’s Creed: Odyssey komt 5 oktober 2018 al uit. JJ heeft Origins helemaal grijs gespeeld en vond het oude Egypte een supervette setting. Nu gaan we nog verder terug de oudheid in met het oude Griekenland. Deze E3 is natuurlijk de meest hertige E3 ooit. Dit nobele dier is te vinden in bijna alle trailers. Boris heeft het hert dan ook benoemd als de Spirit Animal van de E3 2018. Ben jij benieuwd hoeveel hertjes Assassin’s Creed: Odyssey waard is? Check dan nu: The Best of E3: Preview Assassin’s Creed: Odyssey!

Assassin’s Creed: Odyssey. Steken met de speer van Leonidas!

Iedereen kent natuurlijk Leonidas! Niet van de bonbons maar als de gespierde koning van de spartanen die met 300 man de Perzische invasie heeft afgeslagen. In deze game speel je met Alexios of Kassandra. Beiden zijn afstammelingen van Leonidas en kunnen gebruik maken van zijn speer. Althans, het afgebroken puntje dan. De game speelt zich 431 jaar voor de geboorte van Christus af. Dat is dus een paar honderd jaar voor de oorsprong van de Assassins die we gezien hebben in Origins. Waarschijnlijk gaan we nu het begin van de tempeliers meemaken! Het speelt zich in ieder geval af tijdens de Peloponnesische oorlog, de oorlog tussen de stadstaten Athene en Sparta. Voor het eerst in een Assassins game kan je een kant kiezen in dit conflict.

Je hebt in de game een skill tree waar je je zuurverdiende experience kan spenderen. Je hebt drie vertakkingen om uit te kiezen: de “hunter” voor het boogschieten, de “warrior” voor het gebruikelijke hakken en steken en natuurlijk de “assassin” voor het sluipen. Wat vinden jullie van de setting? En belangrijker nog: hoeveel hertjes geven jullie de game? Laat het weten in de comments!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch