Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Mirage Review: Kopen, budgetbak of slopen?

06/10/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een uitgebreide versie van de Assassin’s Creed Mirage review met meer info, discussie & beeld tref je hier aan.

Ubisoft komt met een nieuw Assassin’s Creed deel. We hebben het over Mirage, het dertiende spel uit de franchise. Vooraf deden de Fransen de belofte dat ze met dit deel terug zouden keren naar de roots. De nadruk zou op stealth gaan liggen, de wereld werd een stuk compacter en je kon het spel in 20 a 30 uur uitspelen. Iets wat niet bepaald opging voor Valhalla. Heeft Ubisoft de belofte waar gemaakt? En zo ja, is het dan een vette game geworden? Jelle en JJ speelden Mirage en geven in deze video hun mening. Dit is de Assassin’s Creed Mirage review.

Assassin’s Creed Mirage review: Maakt Ubisoft de belofte waar?

Assassin’s Creed Mirage komt uit op de PS4, PS5, PC, Xbox One en Xbox Series X/S. Begin 2024 kan je de game spelen op iOS zolang je maar een iPhone 15 Pro bezit. De game speelt zich voor het grootste deel af in het 9e-eeuwse Bagdad. Je volgt als speler Basim Ibn Ishaq (een karakter dat je kent uit Valhalla). Van een simpele straatdief ga je jezelf opwerken tot een volwaardig lid van de Broederschap der Assassijnen. Een Broederschap dat vecht voor vrede en vrijheid en de Orde van de Tempeliers als grote vijand ziet.

Terug naar de roots

We keren volgens Ubisoft terug naar de roots van de serie. Inderdaad volg je een lineair verhaal en draait alles om stealth-gameplay. Beviel Jelle en JJ dit een beetje? Beiden zijn liefhebbers van de eerste paar Assassin’s Creed-games. Kun je Mirage en de oude games echt met elkaar vergelijken of betreft het hier gewoon een slick verkoop praatje? De antwoorden op al deze vragen krijg je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch