Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Liberation HD Review

04/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs hebben Melle en Jelle het al over de moerassen van Louisiana gehad in een vet Seriekings-item. Ditmaal heeft Steven onze eigen Skate ‘the Great’ de studio in getrokken om deze moerassen nog een bezoekje te brengen in de Assassin’s Creed Liberation HD review. In deze game begeef je je, in tegenstelling tot elke andere Assassin’s-game, in de schoenen van een vrouwelijk karakter, namelijk Aveline de Grandpr√©. Of deze vrijgevochten slavin de mannenharten van Skate en Steven sneller kan doen kloppen, zie je hier!

Deze nieuwste toevoeging aan de consolegames van de Assassin’s Creed-franchise is oorspronkelijk uitgebracht als Playstation Vita-game. Als assassin bevecht Aveline de onderdrukking van haar volk in de nasleep van de Franse en Indische Oorlog. Haar onorthodoxe afkomst zorgt ervoor dat er een compleet nieuw scala aan gameplay-elementen ingezet kan worden door de speler. Haar vader is namelijk een Franse handelaar en haar Afrikaanse moeder een slaaf. Hierdoor kan ze zich gekleed als slaaf onder haar eigen volk begeven, maar door zich chique te kleden ook de voordelen van de haute couture uit dat tijdperk gebruiken om haar missies gedaan te krijgen. Daarnaast kun je je, zoals we gewend zijn, natuurlijk ook gewoon als assassin onder de mensen begeven.

Op de redactie zitten een aantal echte Assassin’s Creed-fans en ook Steven en Skate zijn nog maar net aan het bijkomen van het spektakel dat Assassin’s Creed IV: Black Flag ons voorschotelde. Of dit een onwijze invloed heeft op hun mening over deze HD Playstation Vita-port valt natuurlijk nog maar te bezien. Check het hier!

Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Assassin's Creed Liberation HD Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch