Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed krijgt een Anime!

05/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja je leest het goed, Assassin’s Creed krijgt een Anime! Een westerse Anime welteverstaan. Dus je gaat waarschijnlijk geen kawaii Altaïr-desu chan of Ezio senpai horen. De man die hiervoor verantwoordelijk gaat zijn is niemand minder dan Adi Shankar die films als Dredd, The Grey en Lone Survivor op zijn naam heeft staan. Maar hij heeft dus ook aan de Castlevania Netflix serie gewerkt. Waarschijnlijk dat hij daarom ook de opdracht heeft gekregen om hetzelfde met Assassin’s Creed te doen. David en Jelle zijn aangeschoven in de studio om het hier eens over te hebben.

Zitten mensen hier wel op te wachten?

Het lijkt er dus op dat Ubisoft het Assassin’s Creed imperium nog groter wil maken. Want naast dat er nu dus een Anime van komt, is er ook al een aankondiging van de Mobile game Assassin’s Creed: Rebellion geweest. Maar zitten mensen hier wel op te wachten? En kan Ubisoft al die tijd en energie niet beter in volwaardige Assassin’s Creed games stoppen? David en Jelle gaan het je vertellen (yo)!

Ben jij een beetje excited voor deze Anime? Of is Ubisoft de Assassin’s Creed serie nu echt compleet aan het uitmelken? Vertel het ons in de commentsssss!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch