Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag Review

31/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het zover! De langverwachte piratengame van Ubisoft ligt voor de mensen aan wal in de schappen. Boris en Jelle zijn bewonderaars van de Assassin’s Creed-franchise en zijn benieuwd of dit deel hoge ogen gaat gooien. Ze zijn dan ook aangeschoven om je alle ins en outs te vertellen over de game in deze Assassin’s Creed IV: Black Flag Review.

De Assassin’s Creed-serie loopt inmiddels al sinds 2007 en heeft vele kritische en commerciële successen gekend. Vooral door het toen nog onbekende open-world fenomeen, was de wauw-factor van de eerste game erg hoog. De kritiek die de daaropvolgende games kregen te verwerken, was dat de serie niet meer vernieuwend genoeg was en teveel bleef hangen in de oude formule. Met Assassin’s Creed IV: Black Flag heeft Ubisoft echter belooft de gamers opnieuw te verbazen met een nog grotere vrijheid en een unieke piratensetting.

Het verhaal speelt zich af gedurende de 17e eeuw in de ‘Golden Age of Piracy’. Je speelt in deze Assassin’s Creed als de piraat Edward Kenway, een beruchte piraat die rond het Caribische gebied leeft. Ditmaal heeft Ubisoft er voor gekozen om minder terug te switchen naar het heden en de speler enkel in de historie van de piraat Edward Kenway te houden.

Al sinds de aankondiging zitten Boris en Jelle te springen om deze game en ze waren dan ook erg benieuwd of deze game goed uit de verf komt. Met hoge verwachting stopten ze de game in hun console. Zou de game dan inderdaad de beloftes hebben waargemaakt, of waren dat loze beloftes? Je hoort het persoonlijk van Boris en Jelle in de enige echte Assassin’s Creed IV: Black Flag Review.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii U, Xbox One en PlayStation 4

Assassin's Creed IV: Black Flag Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch