Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag Gamescom 2013 Preview

26/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dinsdag op de Sony-persconferentie in Keulen hebben we een aantal minuten aan gameplaybeelden van Assassin’s Creed IV: Black Flag gezien. Boris en Dennis zijn bij een presentatie van Ubisoft geweest en hebben de game nog een keer goed bekeken. Eenmaal klaar met het afknallen van grote schepen moesten ze even hun ei kwijt, deze zie je in de Assassin’s Creed IV: Black Flag Gamescom 2013 Preview.

In de games van Assassin’s Creed hebben we al veel verschillende omgevingen voorbij zien komen. De vorige Assassin’s Creed speelde zich onder andere af in de sneeuw van Noord-Amerika, maar nu gaan we naar de zonnige Caribbean. Dit keer speel je in een wereld vol met piraten en doe je activiteiten die echte piraten in het verleden ook gedaan hebben. In de gameplaybeelden die vrijgegeven zijn, zien we nog steeds de herkenbare stealth- en vechtmomenten.

Één van de speerpunten in deze game zijn de grote ‘navy battles’. Met enorm grote schepen ga je de zee op om andere vaartuigen neer te halen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, je moet namelijk rekening houden met de golven waar je overheen vaart. Als je net over een enorme golf vaart, is het onmogelijk om je vijanden te raken. Zo moet je tijdens deze grote navy battles rekening houden met verschillende elementen om je tegenstander tactisch slimmer af te zijn.

Ben jij al klaar om als piraat aan de slag te gaan met Assassin’s Creed IV: Black Flag? Kijk snel de video en kom erachter wat Dennis en Boris over deze game denken!

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC en Nintendo Wii U

Assassin's Creed IV: Black Flag Gamescom 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch