Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag E3 2013 Preview

19/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed IV: Black Flag wordt anders dan we gewend zijn van de serie. Deze staat namelijk in het teken van piraten. Met Edward Kenway in de hoofdrol hoopt Ubisoft de Assassin’s Creed-serie nieuw leven in te blazen. Of dat ze is gelukt, hoor je van Boris en Dennis in de Assassin’s Creed IV: Black Flag E3 2013 preview.

In Assassin’s Creed IV: Black Flag reis je af naar de Caribische eilanden, om daar als piraat aan de slag te gaan. Er zullen, zoals we gewend zijn van vorige Assassin’s Creed games, twee verhaallijnen centraal staan. De eerste is de jacht van Engelse en Spaanse vloten op de piraten, maar daarnaast wordt ook de¬†strijd tussen de Assassins en de Tempeliers aan het verhaal toegevoegd.

Naast de hoofdmissie kun je in Black Flag ook nog steeds side-missies spelen. Nieuw is dat je in die side-missies nog meer kleinere missies kunt spelen. Het lijkt er dus op dat Ubisoft ons een heleboel content beloofd. Ook met je tablet kun je aan de slag in de nieuwste Assassin’s Creed. Hierop kun je bijvoorbeeld landkaarten zien of bepaalde onderdelen van je schip aansturen. Dit schip kun je tevens zelf opbouwen met verschillende onderdelen. Deze onderdelen kun je bijvoorbeeld verkrijgen door andere schepen te veroveren en compleet af te breken, maar je kan natuurlijk ook het schip opeisen en zelf kapitein worden.

Boris en Dennis vertellen jou of zij de strijd als piraat aan zouden gaan in de Assassin’s Creed IV: Black Flag E3 2013 preview.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Wii U

Assassin's Creed IV: Black Flag E3 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch