Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed 3 Review

31/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na vijf avonturen in en rond Europa is het voor Ubisoft tijd om eens wat andere continenten te exploreren. Nu blijkt het zo te zijn dat er een enorme revolutie heeft plaats gevonden in Amerika en de spanningen lopen hoog op met de Britten. Oftewel, tijd om roodjassen kapot te maken in dit nieuwe deel. Boris en Simon weten hoe dit speelt. Kijk dus snel naar de Assassin’s Creed 3 Review!

Assassin’s Creed 3 hoort de lang verwachtte conclusie te zijn van de Assassin’s Creed serie. Je duikt dit keer in de huid van Connor, een half Engelsman en half Indiaan. Je zit midden in de American Revolution en zult daardoor ook vele bekende historische figuren tegenkomen zoals Benjamin Franklin en George Washington. Connor doet er alles voor om de toekomst van zijn stam veilig te stellen, waardoor hij met zowel goede als slechte partijen in aanraking komt.

Naast de verhaallijn van Connor, speelt het verhaal van Desmond zich in het heden ook verder af. Je moet met Desmond heel de wereld afreizen om artifacts te zoeken die je verder helpen in de tempel waar je naar binnen moet. De geheimen die je ontrafelt, terwijl je tijd spendeert in de Animus, helpen je hierbij. Of het verhaal eindelijk een beetje op gang komt na twee (tragere) vorige delen, hoor je in deze pompeuze Assassin’s Creed 3 Review.

Het bekende multiplayer concept zijn ze in Assassin’s Creed 3 ook niet vergeten. In een wereld vol NPC’s en een handje vol echte spelers, krijg je een target toegewezen die je moet vermoorden. Het is aan jou de taak het gedrag van alle figuren te observeren en de echte speler er uit te vissen, zodat je hem om het leven kunt brengen. Ondertussen word je zelf achtervolgt door spelers die jou om het leven willen brengen, dus moet je zorgen dat je niet te veel opvalt.

Naast dit bekende multiplayer concept zijn er een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo is er een nieuwe mode genaamd Wolf pack, waarin je met maximaal vier spelers gezamenlijk zoveel mogelijk assasinations succesvol moet voltooien, voor iedere geslaagde kill wordt er tijd toegevoegd op je tijdsmeter. Het is dus aan jou de taak een zo’n hoog mogelijke score neer te zetten voor al je tijd is verstreken.

Simon en Boris duiken nog één keer in de wereld van de Tempeliers en Assassijnen voor de Assassin’s Creed 3 Review.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, PC en Wii U

Assassin's Creed 3 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch