Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed 3 steden en setting

12/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de vijfde game op komst in de Assassin’s Creed serie hebben wij Boris en Simon gevraagd om eens lekker over de jongste telg van de familie te praten, namelijk Assassin’s Creed 3. Dit is dus al nummertje vijf van de Assassin’s Creed franchise en zoals het er nu uitziet, gaat Ubisoft lekker door met nieuwe games maken in de toekomst. Voor het zover is, gaan Boris en Simon het nog even over de Assassin’s Creed 3 steden en setting hebben.

Assassin’s Creed 3 speelt zich in een nieuwe tijd af: de Amerikaanse Revolutie. De originele Assassin’s Creed speelde zich tijdens de Derde Kruistocht af en in Assassin’s Creed 2 maakte Ezio het Renaissance tijdperk onveilig. Dit nieuwe tijdperk in Assassin’s Creed 3 zorgt ervoor dat de game zich in een totaal andere wereld afspeelt. De omgeving, kleren en huizen zijn een stuk moderner vergeleken met de vorige periodes. De game speelt zich verder af in een open wereld met grote bossen, sneeuwgebieden en stukken zee. In deze omgevingen kun je jagen op herten, beren en wolven. Maar Assassin’s Creed is niks zonder een paar vette moves en in deel 3 zul je dan ook niet teleurgesteld worden. In Assassin’s Creed 3 zitten onder andere brute tomahawk kills om zo, niet geheel subtiel, je vijanden te slopen. Wat totaal nieuw is in Assassin’s Creed 3, zijn de naval battles. Deze naval battles zijn grootse scheepsgevechten waarbij je de vijanden tot het zinken moet brengen en smekend laten afdrijven op de brokstukken.

Boris en Simon gaan het daarentegen in dit item hebben over de Assassin’s Creed 3 steden en setting. Nog even wachten dus op de preview en review. Lang kan dat gelukkig niet meer duren, want Assassin’s Creed 3 verschijnt al aan het eind van deze maand. Check daarom alvast deze opwarmer over de Assassin’s Creed 3 steden en setting.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, PC en Wii U

Assassin's Creed 3 steden en setting

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch