Menu Premium
Loading...

Asia Roadtrip Update: Taipei Gaming Show, nieuw logo en meer!

13/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de tweede update over de Asia Roadtrip 2018! Voor wie de afgelopen tijd onder een steen gelegen heeft: Boris, Jelle, Koos en Daan reizen eind januari af naar Azië om daar anderhalve week lang toffe content te maken. In de eerste update spraken de heren over de TGS, de presentatoren en natuurlijk de toffe Premium content die op jullie te wachten staat. In dit tweede deel geven de heren meer openheid van zaken, maar niet voordat Jelle het logo van de Gamekings Asia Roadtrip 2018 uit de doeken heeft gedaan. De creative director heeft zich boos gemaakt en in een dag een tof logo in elkaar geflanst. Benieuwd naar wat de heren te melden hebben? Check nu deze Asia Roadtrip 2018 Update: Taiwan!

Jelle en Koos staan te trappelen voor de Asia Roadtrip

Eerder meldden we al dat de Gamekings dit jaar de TGS gaan bezoeken. Uiteraard betreft dit niet de Tokyo Games Show, welke in november al plaatsvond in Tokyo. De heren reizen af naar de hoofdstad van Taiwan. Aldaar bezoeken de heren de Taipei Game Show. Op het eerste gezicht natuurlijk een tof vooruitzicht. Maar de details wat betreft beursoppervlak en bezoekersaantallen maakt dat de heren iets terughoudender worden in hun enthousiasme. Uiteraard gaan de Gamekings meer doen in Taiwan. Vooral de indie-scene daar schijnt in volle bloei te staan, wat maakt dat de Gamekings op onderzoek uit kunnen gaan. Koos tast nog in het duister wat betreft het programma van de roadtrip, dus ook voor de kersverse Gamekings-presentator is het merendeel van JJ’s woorden een verrassing.

Koos, JJ en Jelle geven je een update over de Gamekings Asia Roadtrip 2018. Wat hopen jullie te zien van de Gamekings in Taiwan? Laat je horen in de comments onder Asia Roadtrip 2018 Update: Taiwan!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch