Menu Premium
Loading...

As Dusk Falls Review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Interactieve games, we zien het steeds vaker voorbij komen. Denk hierbij aan titels zoals Life is Strange, Detroit: Become Human, The Quarry, enz… We houden er in het echte leven allemaal van om de keuzes in eigen hand te hebben. Is dat ook zo ik games? Ook As Dusk Falls biedt deze mogelijkheid aan. In deze game volg je het verhaal van twee families die elkaar tegenkomen. Een gijzelingssituatie ontstaat en de gevolgen daarvan zullen de families nog tientallen jaren achtervolgen. Het leven van de personages hangt af van jou en de keuzes die jij maakt in de game. Wat vinden we van de game? Wordt het kopen, budgetbak of slopen? Je ziet en hoort het van Koos & SKate in de As Dusk Falls review.

Overval in Arizona

As Dusk Falls begint in 1998. Twee families geraken (geen spoiler) terecht in een mislukte overval. Het spel speelt zich in de loop van de dertig jaar sinds de mislukte overval af. Je bent niet beperkt tot slechts één perspectief. Je bestuurt verschillende personages in de loop van de zes hoofdstukken. De game biedt ongeveer 18 à 21 uur aan content en elk hoofdstuk duurt ongeveer 6 uur of meer. Je leert in de loop van de hoofdstukken de personages kennen en kunt zowat elk aspect van het verhaal beïnvloeden. De game is erg positief ontvangen bij verschillende critics, maar wat vinden Skate & Koos er van?

Speel de game in co-op!

Wat deze game uniek maakt is de coöp functie. Je kunt samen met maximaal 8 spelers de game spelen. De keuzes worden gemaakt op basis van de meeste stemmen. Evenveel stemmen? Dan is er 50% kans dat jouw keuze naar voren komt. De game is nu op de markt voor 30 euro en staat ook bij launch op de Game Pass. Is deze game de drie tientjes waard? Kun je beter voor de Xbox Game Pass optie gaan? Of is de game het aanraken het niet eens waard? Je ziet en hoort het in de As Dusk Falls review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch