Menu Premium
Loading...

Army of Two: The Devil’s Cartel Review

02/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is misschien wel het meest iconische voorbeeld van een typische B-game. Het is nooit één van de grote gamenamen geweest en zal dat vrijwel zeker nooit worden. Toch staat Army of Two voor veel co-op gamers als voorbeeld van een leuke split-screen game. Over de top actie, gigantisch veel kogels en grote customization mogelijkheden. Ondanks de vrij negatieve beoordelingen, zijn we inmiddels al wel toe aan het derde deel. Of deze net zoveel plezier gaat geven als de voorgaande delen, zie je in de Army of Two: The Devil’s Cartel Review.

Rios en Salem. Langer hoeft die zin niet te zijn. Ze zijn een goed voorbeeld van sterke gamepersonages. Dit terwijl de game nooit als sterk werd ervaren door het grote publiek. Het is dan ook een gewaagde gok om Army of Two: The Devil’s Cartel af te laten spelen met nieuwe personages. Dit betekent niet dat Rios en Salem weg zijn, maar je speelt er niet meer mee. Dit keer neem je namelijk de controle over Alpha en Bravo.

In de straten van Mexico ga je los tegen, je raadt het al, een cartel. De straten in Mexico zijn herkenbaar, maar over het algemeen minder afwisselend. Of de game voor de nodige afwisseling kan zorgen, is daarmee ook een belangrijke vraag. Een vraag die minstens zo belangrijk is, zal de vraag zijn of de actie nog net zo bruut is als in de voorgaande delen. Dennis en JJ zijn allebei een groot fan van Army of Two en Army of Two: The 40th Day. Voor de twitteraars die Dennis of JJ volgen was al duidelijk dat één van de twee van mening is veranderd. Het belooft dan ook een harde strijd te worden in de Army of Two: The Devil’s Cartel Review!Army of Two: The Devil's Cartel Review

Ontwikkelaar: Visceral Montreal, EA Montreal
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch