Menu Premium
Loading...

Army of Two: The Devil’s Cartel Preview

21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis reist zowat de hele wereld over de laatste weken, op zoek naar alle laatste nieuwtjes op game gebied. Zo heeft hij als één van de eerste zijn tanden mogen zetten in de nieuwste toevoeging in de Army of Two franchise. De voorgaande games zijn bij het grote publiek niet als groot succes ontvangen. Kan The Devil’s Cartel eindelijk het grote succes gaan worden? Dennis kan die vraag misschien wel beantwoorden in de Army of Two: The Devil’s Cartel Preview.

Hoewel de serie nooit bijzonder succesvol is geworden, is het zeker geen onbekende game. Doordat het vooral op de co-op is gefocust, koos de game een afwijkend pad van de gevestigde orde. Waar deeltje één vernieuwend was, werd deel twee vooral niet creatief bevonden. In The Devil’s Cartel verwacht je daarmee ook dat er veel vernieuwing in zit. Maar of dat gaat gebeuren is nog maar de vraag. Uiteindelijk is de game vooral sterk in typische mannen actie met bergen kogels, lijken en overal bloed. Door de Frostbite Engine zal de actie alleen nog maar intenser worden. Deze engine, die ook gebruikt is in onder andere Battlefield 3, zorgt ervoor dat je alles, maar dan ook echt alles de vernieling in kan schieten. Dit ‘alles’ is inclusief mensen. Armen, benen, hoofden, alles kan er af geschoten worden. De co-op mode waarmee je samen met jouw buddy flink tekeer kan gaan, zorgt ervoor dat er vele avonden aan lijken te komen om de adrenaline te laten pompen en het bier uit de koelkast te pakken.

Zitten jij en je wederhelft van het tweemansleger al stuiterend te wachten tot de nieuwe Army of Two uit komt en staat het bier al in de koelkast klaar? Dan wil je natuurlijk weten wat je kunt gaan verwachten. Check dan snel de Army of Two: The Devil’s Cartel Preview.Army of Two: The Devil's Cartel Preview

Ontwikkelaar: Visceral Games, EA Montreal
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch