Menu Premium
Loading...

Army of Two The Devil’s Cartel Hands-on

12/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Army of Two draait om samenwerken, maar is vooral bekend om het geweld en de agressie. Het is niet de vraag of, maar hoe Jelle en Dennis al dat geweld doorstaan. Ben jij net zo benieuwd geworden als wij, kijk dan de Army of Two The Devil’s Cartel Hands-on.

Dit keer speelt het verhaal zich af in Mexico. Je bent niet langer meer de originele karakters die door Jelle omschreven worden als “een brede guy en een crackjunk”, maar ben je twee spiksplinternieuwe soldaten in de strijd. Natuurlijk blijven de enorme armors en herkenbare maskers, maar volgens Jelle zijn ze toch een stuk minder vet dan in de vorige delen. Wat hoe dan ook blijft staan is de goede AI van je co-op partner die er niet voor Jan Lul bij staat, maar een echte toevoeging is in de shoot-outs.

Dennis snapt dat totaal niet, want hij had het in deze volgeladen actie game een stuk drukker met ‘woehoe’ roepen en bier drinken. Ondanks dat het geen succesvolle reeks is, was het eerste deel zeer netjes voor zijn tijd. Kan Army of Two zich revancheren voor een visueel minder mooi tweede deel? Jelle en Dennis gaan je dat vertellen in deze Army of Two The Devil’s Cartel Hands-on. Tenminste, als Dennis kan stoppen met schreeuwen en schieten.

Ontwikkelaars: Visceral Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PlayStation 3 en Xbox360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch