Menu Premium
Loading...

Apple Arcade Review: Apple mengt zich in de gamewereld

28/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel. Apple heeft sinds deze week een eigen gamedienst: Appel Arcade. Koos is van zichzelf al een Apple-fan, dus het was niet meer dan logisch dat hij deze gamedienst zou checken en de review zou doen. Dat zou namelijk zo’n beetje hetzelfde zijn als Skate niet bij een review van een From Software game zetten. Koos praat je samen met JJ bij en gaat je vertellen of je wat hebt aan deze gamedienst.

Maar wat houdt het precies in?

Hier kwamen we eigenlijk pas achter toen de gamedienst gereleased was. Door veel mensen wordt deze dienst gezien als de ‘Netflix van de games’. Als Apple ook maar een klein beetje het succes van Netflix kan kopiëren zou Apple al heel tevreden zijn. Je betaald voor een vast bedrag per maand (5 euro voor het hele gezin, zes personen max) een onbepaald aantal premium games. Deze games zijn gemaakt door grote gamestudio’s die legendarische games op hun naam hebben staan. Meer dan vijftig van dit soort games zijn speelbaar op het moment dat Apple Arcade live gaat. De belofte is dat er in verloop van tijd naar de 100 games toegewerkt gaat worden. En het werkt op een iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Content en opties zat dus!

Maar welke games hebben we het dan over?

Want dat is waar de gamers voor naar Apple Arcade komen. Er zitten een paar exclusieve titels bij, maar ook wat algemenere games zullen onderdeel zijn van de gamedienst. En ze zijn ook allemaal offline speelbaar. Een kleine greep uit de lijst met games: What The Golf, Bleak Sword, Grindstone, Shinsekai Into the Depths, Card of Darkness, Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, LEGO Brawls, Hot Lava, Beyond a Steel Sky en Cricket through the Ages. Zeker geen opvulling. Het is natuurlijk aan jouw om te bepalen of deze games (en de streamingdienst in het algemeen) de moeite waard zijn. Koos helpt je in ieder geval een handje.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch