Menu Premium
Loading...

Apex Legends Seizoen 4 Review: Gaat het de game een boost geven?

12/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Apex-fans opgelet: Apex Legends seizoen 4 is uit.  En dat gegeven brengt best wel een berg nieuwe content met zich mee. Het is in ieder geval een goede reden voor Koos en Daan, die in het ‘verleden’ al heel wat potjes Apex hebben gespeeld, om de game weer opnieuw op te pakken. De Battle Royale adaptatie van Respawn vonden ze behoorlijk goed te pruimen en dat wil wel wat zeggen in een genre wat redelijk op slot zit met Fortnite en PUBG als veelvraten. Wat vinden ze van het nieuwe seizoen? Bevallen de aanpassingen? En zijn ze er nog een beetje goed in?

Seizoen 4 komt met flink wat wat aanpassingen

Er is een hoop aangepast en toegevoegd. Neem bijvoorbeeld de fikse aanpassing aan de map, de vele nieuwe wapens en natuurlijk het nieuwe character. Seizoen 4 brengt ook een nieuwe Battle Pass bom vol Apex packs, XP boosts en Crafting Metals. En dan zijn we nog maar net begonnen met het opsommen. Het nieuwe wapen waar we nu mee kunnen uitpakken is The Sentinel. Een super sterke sniper rifle die je vijanden laat rennen voor hun leven. Kunnen de twee heren hier iets mee. En wat vinden ze van de nieuwe verwoeste World’s Edge-Map, met Planet Harvester van Hammond Robotic die dwars door Capital City scheurt en de stad in twee afzonderlijke locaties splitst.

King’s Canyon is terug van weg geweest

Daarnaast maakt King´s Canyon een come back. Dit is de meest geliefde map uit de vorige seizoenen. Tot nu toe hebben we elk seizoen een nieuw personage aan het Apex-rooster mogen verwelkomen. Dit seizoen is dat niet anders. Welkom dus Revenant. Een menselijke huurmoordenaar die veranderd is in een ‘nachtmerriesimulacrum’. Revenant is al eeuwen dood. De man is best wel een game changer met zijn snelle moves en een ability die je all-in kan laten gaan zonder dat je snel dood gaat. Zijn de skills van Koos en Daan goed genoeg om deze gast te kunnen handelen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch