Menu Premium
Loading...

Ape Out Let’s Play: Bokito is mild vergeleken met deze gorilla

13/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

O shit. Devolver heeft een nieuwe game en wat zijn we benieuwd. Kennen jullie het verhaal van Bokito nog? De opgesloten gorilla die het niet eens was met het feit dat mensen hem de hele dag aanstaarden en besloot er iets aan te doen. Hij ontsnapte uit zijn kooi en een veroorzaakte een ravage in de dierentuin. Een aap met een wilde persoonlijkheid, maar tegen de gorilla van Ape Out zou ook Bokito vriendelijk verzoeken om een beetje rustig te doen. Skate en Jelle nemen de controle van de raggende primaat en proberen te ontsnappen uit de zwaarbewaakte gevangenis in Ape Out Let’s Play!

Deze gorilla wilt maar één ding: vrijheid! Hiervoor zal hij elk obstakel overkomen, zelfs als dat zwaarbewapende mannen met geweren zijn. Elk object dat hij kan vinden en kan gebruiken om naar zijn bewakers te werpen, zal hij grijpen. Hieronder vallen ook de andere bewakers, die uit nerveusheid blijven schieten, wat de gorilla in zijn voordeel kan gebruiken. De simplistisch ogende game is intens gewelddadig, maar vergis je niet; De grimey artstijl, onder begeleiding van chaotische jazzmuziek, brengen je in de juiste gemoedstoestand om irritante bewakers helemaal de tering in te slaan. En dat is precies wat je wilt doen als je een gorilla bent. Of niet dan?

Vrijheid krijgen is niet makkelijk

Skate neemt Jelle onder de hoede om hem de fijne kneepjes van het gorilla zijn te leren. Dit uit zich in een kleurrijk bloedbad met een topping van ledematen. Heerlijk. Het gaat zeker niet zonder slag of stoot, want herhaaldelijk falen is onderdeel van deze epische game en beginnende Gorilla Jelle moet even inkomen. Zal het Jelle lukken om onder begeleiding van professionele apentrainer Skate ongeschonden zich door de levels weten te manoeuvreren? Kom hangen op de apenrots en vind het uit in de Ape Out Let’s Play!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch