Menu Premium
Loading...

Ant-Man & The Wasp: Vult het de leegte die Infinity War achter heeft gelaten?

21/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Marvel film na het fantastische Infinity War. Dat zijn grote schoenen om te vullen natuurlijk. Daarom hebben we de enige echte Filmkings naar de première gestuurd! De eerste Ant-Man was een aardige film, maar niet een die er echt uitsprong in het Marvel oeuvre. Nou heeft Ant-Man het altijd zwaar omdat hij uitkomt na een Avengers film. Dat zijn natuurlijk de films waar iedereen jaren op wacht. Zeker na het fucking vette Infinity War moet de kleine film zich hard bewijzen. Of dat gelukt is zie je in een extra Filmkings aflevering met Koos en Jelle! Check nu: Ant-Man & The Wasp: Vult het de leegte die Infinity War achter heeft gelaten?

Ant-Man & The Wasp: Hoe gaat het met de mierenman?

Het was natuurlijk opvallend dat Ant-Man ontbrak in de gigantische cast van Infinity War. De laatste keer dat we hem gezien hebben was in Captain America: Civil War. We zagen natuurlijk dat het aan het einde van die film niet heel goed met hem ging. Hij was gevangen als gevolg van zijn hulp aan die Amerikaanse kapitein. Maar gelukkig werd hij toch bevrijd aan het eind. Van de trailer hebben we vernomen dat Scott Lang onder huisarrest thuis zat tijdens het hele Infinity War spektakel. We weten uit de vorige Ant-Man dat Hank Pym nog steeds op zoek is naar zijn vrouw in de Quantum Realm.

Maar de vraag die op iedereens lippen ligt is natuurlijk: hoe belangrijk is deze film voor het Marvel universum? Na de keiharde vingerknip van Thanos is het natuurlijk niet goed gegaan met het Marvel universum. Kan die kleine Ant-Man het universum redden? Ligt het antwoord in de Qantum Realm? Deze vragen gaan we natuurlijk niet voor je spoilen in deze review. Wel beantwoorden we de vraag of het de moeite waard is om naar de bios te gaan voor Ant-Man & The Wasp. Wat vonden jullie van de eerste Ant-Man? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch